Ahlers Plus

Ahlers centrala

Ahlers Plus d.o.o. je osnovan 2013. godine sa sedištem u Nišu. Nastao je kao rezultat unapređenja saradnje sa belgijskom kompanijom Ahlers iz Antverpena koja postoji još od 1909. godine, i koja je suvlasnik zajedno sa Agent plus-om.

Pružamo visokokvalitetne usluge iz oblasti transporta i brojna inovativna rešenja, koja našim klijentima olakšavaju poslovanje i omogućavaju usredsređivanje na obavljanje osnovne delatnost. Pritom nudimo jedan zajednički pristup, kako globalni, tako i lokalni – koji podrazumeva odlično poznavanje prilika na tržištu i neprestano prilagođavanje novim uslovima poslovanja.

Zapečaćeni kamion

Ahlers Plus d.o.o. je za relativno kratko vreme, postala firma koja uspešno može da odgovori na brojne poslovne izazove sa kojima se suočavaju današnji transport i logistika. Stoga nije slučajno, što nam primarni klijenti dolaze iz duvanske industrije, u okviru koje smo uspostavili partnerski odnos i veoma uspešnu saradnju sa renomiranim, internacionalnim kompanijama: “Philip
Morris International” i “JTI” (Japan Tobacco international).

U pitanju su poslovi organizacije po nekoliko stotina transporta godišnje i tranzitni pravci koji pokrivaju teritoriju cele Evropske unije i Rusije, kao i svi drumski modaliteti kod kojih usluge transporta karakteriše visoka osetljivost robe, brojni rizici i rigorozni standardi koji moraju u potpunosti biti zadovoljeni.

KONTAKT:

AHLERS PLUS
Prijezdina 7/3, 18000 Niš, Srbija
tel: +381 (0)18 415-08 10
e-mail: office@ahlers.com
www.ahlersplus.com