slika116

DRUMSKI TRANSPORT

DRUMSKI TRANSPORT


Za naše klijente organizujemo kamionski prevoz robe i zbirnih pošiljki iz svih krajeva Evrope do gradova i industrijskih centara u regionu Jugoistočne Evrope koje podrazumevaju:


slika401
  • Međunarodni transport svih vrsta roba za pune i zbirne utovare
  • Transport opasnih materija
  • Vangabaritne pošiljke
  • Opasnu (ADR) robu
  • Transport robe sa posebnim dozvolama
slika402

Zahvaljujući kompletnoj usluzi za uvoznike i izvoznike, nudimo i mogućnost drumskog transporta punog kamiona (FTL), kao i drumski transport zbirnih kamionskih pošiljaka (LTL), uz organizaciju svih carinskih procedura, primenu carinskih postupaka i zastupanja u svim upravnim postupcima kod Uprave carina na zahtev klijenta.

  Redovna zbirna linija iz Zagrebaslika403

Zbirni servis podrazumeva jedan do dva polaska na nedeljnom nivou na ustaljenim linijama i istim terminima polazaka iz Srbije ka evropskim destinacijama i u obrnutom smeru. Konsolidaciju robe vršimo na celoj teritoriji Hrvatske, koju minimum jednom nedeljno transportujemo za Beograd. Naš servis je pouzdan i karakterišu ga povoljne cene, zato nas kontaktirajte već danas za dodatne informacije.

  Kamionski prevoz širom Evropeslika404

Zbog stalnih utovara širom Evrope i Rusije, možemo da ponudimo konkurentne kamionske cene u izvozu i uvozu, dok su svi naši kamioni satelitski praćeni čime vašoj robi obezbeđujemo veću bezbednost u transportu do krajnjeg odredišta.

Usluge kamionskog transporta koje su na raspolaganju našim klijentima su:

  • Međunarodni transport svih vrsta roba – vršimo kamionski transport svih vrsta robe, nezavisno od njihovog gabarita do krajnje destinacije. Uz profesionalno obučen tim zaposlenih, a u zavisnosti od vaših zahteva, pronaćićemo najefikasnije rešenje za transport vaše robe.

  • Transport opasnih materija – u saradnji sa sertifikovanim vozačima za transport ADR robe, kao i vozilima osposobljenim za njihov transport, omogućićemo da vaša robe stigne bezbedno do krajnjeg odredišta, uz poštovanje svih zakonskih regulativa.

  • Vangabaritne pošiljke – predstavljaju sprecijalni transport robe i podrazumevaju svu robu koja odstupa od standardnih dimenzija, osovinskog opterećenja i težine.

  • Transport robe sa posebnim dozvolama – nikada nije bio jednostavniji, jer negujemo dugoogodišnju saradnju sa specijalizovanom mrežom sertifikovanih vozača, koji posluju u skladu sa zakonskom regulativom i poseduju osposoboljena vozila koja su vam uvek na raspolaganju.


 

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115