slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 02.06.
2023.

AGENT PLUS GRUPA U KRUGU ZAPOSLENIH PROSLAVILA 16. ROĐENDAN

“Zaposleni su pokretačka snaga kompanije”

Svečanom proslavom u krugu zaposlenih 02.juna, u restoranu „Dardaneli“, Agent Plus Grupa obeležila je 16 godina uspešnog postojanja i poslovanja, poslovnih ostvarenja i ciljeva.

Bila je ovo odlična prilika za okupljanje kolega iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore, jer kompanija posluje kroz pet samostalnih preduzeća i šest izdvojenih jedinica u pomenutim zemljama, koji godinama unazad doprinose da Agent Plus Grupa bude jedna od vodećih na prostoru Jugoistočne Evrope u prekomorskom kontejnerskom transportu, rečnom brodskom transportu sa sopstvenom flotom kapaciteta 30.000mt, čarteringu brodskog prostora, uslugama u oblasti multimodalnog transporta, špedicije i carinskog posredovanja.

Ovogodišnja proslava inspirisana je temom međuljudskih odnosa koji su u kompaniji dokaz napretka, postulat uspešnog poslovanja i pokretačka snaga kompanije. Kultura saradnje, poštovanja i otvorene komunikacije vrednosti su koje zaposlene u Agent Plus Grupi podstiču da dele ideje, rešavaju probleme i pružaju izvanredne rezultate u poslu. 

Osnivač i generalni direktor Agent Plus Grupe, otvorio je svečani skup navodeći da: „Bilo je prijatno svih ovih godina pratiti mlade ljude koji su dolazili u Agent Plus kao neiskusni svršeni studenti ili školarci, sa malo iskustva i mnogo pitanja, sa puno želje i sa nedovoljno iskristalisanom vizijom...I tako, oni uče, postaju sigurni u sebe, koriste znanje koje su imali, a nisu ga ni bili svesni, postaju stabilne osobe sa stavom, sa kreativnim idejama, preuzimaju posao sa puno samopouzdanja i hrabrosti“.

Proslava je obuhvatila različite aktivnosti koje su podstakle timsku saradnju i zajedničko slavlje, a u okviru ceremonijalnog dela večeri dodeljenja su tradicionalna priznanja Zlatno kormilo, u znak zahvalnosti za uspešnu saradnju i izuzetan rad i doprinos u poslovanju. Svako priznanje prati jedinstveni broj, što ga čini unikatnom nagradom po kojoj se Agent Plus Grupa ističe među poslovnom zajednicom.

Od tima sa svega 23 zaposlena davne 2007 godine, Agent Plus Grupa izgradila je snažnu prisutnost na tržištu i danas broji preko 150 zaposlenih. Upravo su kvalitetni međuljudski odnosi i poverenje među zaposlenima, bili jedni od osnovnih temelja na kojima je kompanija izgradila svoj uspeh.

„Naša kompanija ne bi postigla ovakav uspeh bez snažne povezanosti između svih nas“, dodaje gospodin Netković i poručuje zaposlenima da: „Vaša predanost, lojalnost i sposobnost da radite kao jedan tim su ključni faktori koji su nas doveli do ovih rezultata. Ova proslava je podsetnik na našu snagu kompanije i sposobnosti da samo uz poverenje i bezuslovnu podršku možemo prevazići sve izazove“.

Agent Plus Grupa nastaviće u godinama koje su pred nama da neguje kvalitetne međuljudske odnose, strast prema kvalitetu usluga koje nudi i svojim primerom poslovanja garantuje KVALITET BEZ KOMPROMISA u transportu i logistici.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115