slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 21.09.
2023.

AGENT PLUS HRVATSKA JE PROSLAVIO 15 JUBILARNIH GODINA RADA

15 godina posvećenosti svojim ciljevima

Priča počinje davne 2008. godine, sa svega par zaposlenika motiviranih željom za razvojem stabilne, profesionalne i prepoznatljive tvrtke koja posluje po europskim i svjetskim standardima. Davne 2008. godine imali smo sjedište u Rijeci, jednoj od važnijih morskih luka u regiji. Samo nekoliko godina kasnije, u rujnu 2011. prebacili smo sjedište kompanije u Zagreb, centralnom mjestu svih gospodarskih događanja u Hrvatskoj.

Garantirajući kvalitetu bez kompromisa organizacija u Zagrebu obavlja aktivnosti vezane za kontejnerski transport, zbirni kontejnerski transport, avio cargo transport, usluge carinskog zastupanja, transport rasutog tereta i transport vangabaritnog tereta. U Rijeci se rade poslovi otpreme kontejnera u tranzitu i do krajnjih korisnika, specijalizirani poslovi u luci, kao i dio komercijalnih poslova na hrvatskom tržištu. Sve usluge odrađuju se sa velikom pažnjom, predanosti radu i usmjerenosti na pružanje vrhunske kvalitete.

“Agent Plus Hrvatska se iz godine u godinu razvijao, uspostavljao poslovne veze sa partnerima i klijentima. Uz predan rad ostvareni su izvanredni uspjesi te smo prepoznatljiva kompanija koja predstavlja izvrsnu kvalitetu transportnih usluga. Predani smo ispunjenju zahtjeva naših klijenata uz maksimalno ulaganje naših zaposlenika. Izuzetno nam je važan rast i razvoj naših zaposlenika, jer smo svjesni da su upravo oni naš najvažniji kapital“ istaknula je Aida Sokol, generalni direktor Agent Plus-a. Sukladno tome, Agent Plus na obilježavanju svojih obljetnica dodjeljuje priznanje Zlatno kormilo zaposlenicima i poslovnim partnerima, u znak zahvalnosti za uspješnu suradnju i doprinos u poslovanju.

Strast prema kvaliteti usluga koje nude, njegovanje dobrih odnosa sa partnerima i timski rad, glavne su vrijednosti ove tvrtke, koja punih 15 godina uz veliku posvećenost poslu, veliku pažnju poklanja i društvenoj odgovornosti.

Pažljivo osluškujući promjene i trendove na tržištu, Agent Plus nastavlja svojim primjerom poslovanja garantirati KVALITETU BEZ KOMPROMISA u transportu i logistici.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Prisutni u svim delovima sveta, preko kancelarija u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori i kancelariji partnera i agenata sa kojima blisko sarađujemo, predstavljamo podršku malim i srednjim preduzećima u organizaciji svih vidova transporta, i strateški smo partner globalnim kompanijama na značajnim infrastrukturnim projektima.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115