slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 20.04.
2022.

AGENT PLUS I OVE GODINE POKAZAO NATPROSEČNE POSLOVNE REZULTATE

Da Agent Plus godinama unazad posluje sa dobrim poslovnim rezultatima, svedoči priznanje platinaste bonitetne izvrsnosti u poslovanju koju dobija drugu godinu zaredom od strane Bisnode Dun & Bradstreet, vodećeg svetskog provajdera globalnih poslovnih informacija.

Sertifikat se dodeljuje na osnovu detaljnih informacija o poslovanju u poslednjih 12 meseci i šireg izbora statističkih relevantnih analitičkih algoritama koji imaju za cilj da prikažu uspešnost preduzeća, a na osnovu parametara koji se odnose na finansijske podatke, interval plaćanja, konkurentnost, trajnost poslovanja, stabilnost, uzornost i pouzdanost poslovnih subjekata.

„Sertifikat platinaste izvrnosti u poslovanju, doživljavamo kao svojevrsno priznanje svim zaposlenima u Agent Plusu, za uloženi trud i angažovanje koje nas dodatno motiviše, da i u budućem periodu nastavimo sa postizanjem dobrih poslovnih rezultata i ispunjavanjem zadatih ciljeva“, istakao je prilikom dodele priznanja komercijalni direktor Agent Plusa g. Jasenko Lazović.

Svečano uručenje priznanja, ogranizovano je u hotelu „Mona Plaza“ u Beogradu, kojom prilikom je od strane Bisnode Dun & Bradstreet-a zvanično uručen sertifkat komercijalnom direktoru Agent Plusa Jasenku Lazović, finansijskoj direktorki Ivani Pantić i marketing menadžerki Dejani Kozić.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115