slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 20.06.
2022.

AGENT PLUS PROSLAVIO 15 JUBILARNIH GODINA RADA

15 godina posvećeni svojim ciljevima

Sa svega 23 zaposlena, davne 2007 godine zaposleni u Agent Plusu bili su motivisani željom za razvojem stabilne, profesionalne i prepoznatljive kompanije koja posluje po evropskim i svetskim kriterijumima, da bi danas, 15 godina kasnije postali jedna od vodećih regionalnih grupacija u transportu i logistici sa pet samostalnih preduzeća i 11 filijala u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Garantujući kvalitet bez kompromisa, pružaju rešenja u prekookeanskom kontejnerskom transportu, čarteringu brodskog prostora, lučkoj agenturi, organizaciji kamionskog i avio transporta, zbirnih pošiljaka, špediciji i skladištenju, kompletirajući logističke usluge.
 
“Agent Plus je rastao, sticao poštovanje i poverenje od strane poslovnih partnera i saradnika. Koliko smo vrednovali dobre poslovne uspehe, ništa manje od toga nastojali smo da zadržimo poverenje i kvalitet naših usluga, da zaposleni budu zadovoljni svojim statusom, okruženjem, načinom rada i vrednovanjem postignutim. Rast kompanije nije moguć bez rasta i razvoja zaposlenih, pa će, Agent Plus i u predstojećem periodu nastaviti da ulaže u svoje zaposlene, jer čvrsto veruje u to da su ljudi ti koji su pokretači pozitivnih promena i nosioci progresa”, istakao je generalni direktor kompanije i osnivač Agent Plus Grupe g. Zoran Netković. 

Zahvaljujući sopstvenoj floti rečnih polovila, kapaciteta cca 25.000mt, koju čini 14 plovila kvalitetnih plovidbenih i tehničkih karakteristika, Agent Plus biće vaš pouzdan partner u rečnom transportu od Roterdama do Konstance.

Uvažavajući najviše standarde u oblasti sigurnosti poslovanja, finansijske izvrnosti i organizacione efikasnosti, Uprava carina dodelila im je među prvim kompanijama u Srbiji sertifikat Ovlašćenog privrednog subjekta – AEO, zahvaljujući kojem imaju pravo da u pojednostavljenoj proceduri brže i preciznije realizuju i najsloženije carinske procedure na carinskim terminalima u Beogradu, Smederevu, Novom Sadu i Inđiji.

Strast prema kvalitetu usluga koje nude, negovanje dobrih odnosa sa partnerima i timski rad glavne su vrednosti ove kompanije, koja punih 15 godina pored posvećenosti u poslu veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti. 

Pažljivo osluškujući promene i trendove na tržištu, Agent Plus nastavlja da svojim primerom poslovanja garantuje KVALITET BEZ KOMPROMISA u transportu i logistici.
 

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115