slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 18.09.
2023.

PLOVIDBA KA USPEHU: AGENT PLUS DOBIO AGENTURU JUŽNO KOREJSKOG GIGANTA – HMM ZA CEO REGION

Globalna saradnja za efikasnu logistiku
 

Uzbudljive vesti iz sveta logistike i transporta stižu iz regiona, jer je domaća renomirana kompanija Agent Plus Grupa zvanično postala eksluzivni agent jednog od najvećih brodara na svetu – HMM (Hyundai Merchant Marine, osmog na svetskoj rang listi kontejnerskih brodara). Sporazum o saradnji, potpisan je u avgustu tekuće godine za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, čime se ozvaničio ključni korak ka unapređenju logistike u regionu.

„Ova saradnja otvara novo poglavlje za obe kompanije, a nama, domaćoj kompaniji daje mogućnost da pružimo još kvalitetnije usluge u kontejnerskom transportu za sve naše klijente“, reči su Zorana Netkovića, Generalnog direktora Agent Plus Grupe. „Zajedno sa južno korejskim gigantom – HMM, imamo priliku i mogućnost da još snažnije unapređujemo naše poslovanje u ovom delu logističkih aktivnosti.“.

Agent Plus Grupa uspela je da izgradi profesionalan ugled i izuzetno poverenje u svetu transporta i logistike. Njihova posvećenost, pouzdanost i kvalitet bez kompromisa u radu, omogućili su im da postanu značajni igrači na globalnom tržištu i steknu poverenje HMM-a. Kroz uspešnu implementaciju različitih regionalnih i domaćih projekata i pružanju usluga na najvišem nivou, Agent Plus Grupa istakla se kao pouzdan partner, spreman da ostvari najviše standarde u sektoru logistike.

Kancelarije partnerske kompanije koje nose naziv „HMM Agency“, pokrivaju različite delove regiona. Predstavništva za HMM Agency Srbija i HMM Agency Crna Gora imaće svoje sedište u Beogradu, dok su predstavništva za HMM Agency Hrvatska i HMM Agency Bosna i Hercegovina locirana u Rijeci.

HMM, svetski lider u integrisanim logističkim rešenjima nudi različite vrste brodskih usluga kroz sopstvenu flotu koju čini više od 100 različitih plovila – www.hmm21.com povezujući globalno pomorske luke na svim kontinentima, uz primenu najsavremenijih logističkih IT sistema. Pri tome, briga o zaštiti životne sredine je na najvišem nivou.

Od pokretanja prvih usluga sa svega tri VLCC broda davne 1976.godine, HMM je značajno napredovao, da bi danas postao jedan od svetski priznatih provajdera za integrisane logističke usluge, čime je dodatno ojačao svoju konkurentsku prednost na svetskom tržištu.

Namera HMM da se veoma ozbiljno involvira u tržištra Balkana i Mediterana u celini, govori o proceni značaja i rasta ovog tržišta. Kada je Srbija u pitanju, saradnja južno korejske kompanije HMM i Agent plusa poklopila se sa potpisivanjem Sporazuma vlada Srbije i Južne Koreje o širokoj saradnji u različitim oblastima privredne delatnosti, što će sigurno pospešiti ovu nameru.

Zajednička saradnja nije samo potvrda kvaliteta rada Agent Plus Grupe, već i signal da se svet transporta i logistike okreće ka snažnim partnerstvima zasnovnim na poverenju i kvalitetu.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115