slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 05.10.
2022.

VELIKA POSEĆENOST NA ŠTANDU AGENT PLUSA NA TTBD-u

Sajam poslova i praksi (TTBD) i ove godine obeležio je početak fakultetske godine na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kojem se Agent Plus predstavio prisutnima pod sloganom “Izaberi najbolje za svoju karijeru”.

Na štandu kompanije u glavnom holu fakulteta, studenti i profesori imali su prilike da se upoznaju sa svim vrstama transporta koje obavljamo i saznaju kako 15 godina čuvamo jednu od vodećih pozicija na prostoru Jugostične Evrope u transportu i logistici.

U razgovoru sa našim HR menadžerom, prisutni su saznali sve o našim programima studentskih praksi, razmenili su kontakte i biografije, dok su ih zaposleni, inače nekadašnji studenti Saobraćajnog fakulteta ohrabrili da svoje prve karijerne korake naprave baš u Agent Plusu.

Kako bi učešće na sajmu učinili još interesantnijim, organizovali smo i predavanje na temu “Poslovanje u kriznim vremenima – primeri iz prakse”, na kojem su kolege iz kontejnerskog i rečnog brodskog transporta govorili o značaju timskog rada i načinu reorganizacije poslovnih aktivnosti u globalnim kriznim vremenima koji su obeležili godinu za nama.

Prvi deo predavanja bio je posvećen uticaju pandemije na prekomorski kontejnerski transport, sa akcentom na saradnju sa Kinom, šta se dešavalo u lukama i zbog čega je došlo do kašnjenja robe, dok smo se u drugom delu osvrnuli na i dalje aktuelne sukobe Rusije i Ukrajine sa početka godine i objasnili zbog čega je došlo do povećanja cena brodskog goriva, nedostatka radne snage, ali i povećanja izvoza žitarica iz Ukrajine Dunavom.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115