slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 03.12.
2020.

UNIJA POSLODAVACA SRBIJE IZABRALA AGENT PLUS DA VODI SEKTOR SAOBRAĆAJA

Dana 2. decembra 2020. održan je konstitutivni sastanak “Sektora saobraćaja Unije poslodavaca Srbije“, na kojem su predstavnici „Unije poslodavaca Srbije“ izabrali novo rukovodstvo i razmatrali predloge dodatnih mera u cilju poboljšanja funcionisanja sektora saobraćaja u budućem periodu.

Sednica je održana online u skladu sa preporukama i merama Vlade Srbije za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Za predsednika je izabran generalni direktor Agent Plus-a gospodin Zoran Netković, dok je za njegovog zamenika imenovan Saša Vlaisavljević, direktor Aerodroma Nikola Tesla. Pored renomiranih privrednih subjekata, u radu sektora učestvuju i strukovna udruženja, PUMED, Panontransport i Srbija transport.

Dosadašnje mere Vlade Republike Srbije su značajno pomogle privredi u cilju održavanja likvidnosti i što efikasnijeg fukcionisanja, međutim UPS je prepoznala potrebu da se poslodavci dodatno organizuju i pokrenu aktivnosti i inicijative, kako bi se privredni ambijent u otežanim uslovima pandemije koron virusa dodatno poboljšao i prevazišli brojni problemi I zastoji u radu.

U skladu sa tim, prisutni članovi imali su priliku da se upoznaju sa inicijativama koje su članovi UPS dostavili Sektoru, a koje će biti sastavni deo predloga za poboljšanje funkcionisanja sektora saobraćaja i koje će se dostaviti na razmatranje nadležnim ministarstvima.

“Činjenica, da je Unija poslodavaca Srbije jedino udruženje poslodavaca Srbije, koje je reprezentativni socijalni partner na nacionalnom nivou i aktivni učesnik procesa približavanja Srbije Evropskoj uniji, daje mogućnost članovima da interesi njihovih kompanija budu zastupani na transparentan i institucionalni način kroz dijalog sa Vladom Republike Srbije, sindikatima i drugim organima uprave i domaćim i stranim institucijama i organizacijama. Iz tog razloga, mi smo prihvatili poziv da se aktivno uključimo u rad Sektora saobraćaja Unije poslodavaca Srbije i da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u oblasti logistike damo doprinos u prevazilaženju posledica krize izazvane pandemijom virusa COVID-19 i unapređenju poslovnog ambijenta u privredi Srbije“, izjavio je Zoran Netković, direktor pomorsko-rečne agencije “Agent plus” iz Beograda.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115