slika116

NOVOSTI

NOVOSTI

NOVOSTI | 11.05.
2021.

UPRAVA CARINA DODELILA AGENT PLUSU PRESTIŽNI AEO SERTIFIKAT

Uprava carina je pomorsko rečnoj agenciji Agent Plus dodelila sertifikat Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS) što predstavlja izuzetno prizanje i potvrdu Svetske carinske organizacije da  ompanija ispunjava najviše standarde u oblasti sigurnosti poslovanja, finansijske izvrsnosti i organizacione efikasnosti, da je prošla rigoroznu kontrolu svih segmenata poslovanja i usvojila stroge evropske standarde.

Svečanosti povodom dodele ovog vrednog sertifikata su ispred Agent Plus-a, prisustvovali izvršni direktor Nemanja Netković i direktor špedicije Ivan Nikolić. Status Ovlašćenog privrednog subjekta je dobilo još samo 13 kompanija, čime se ukupan broj laureata u Republici Srbiji, od 2014 godine povećao na 36.

Direktor Uprave carina Branko Radujko, je prilikom uručivanja AEO sertifikata istakao da on predstavlja krunu velikog rada kompanija na ispunjavanju uslova za ovaj status, ali i nastojanja carine da olakša poslovanje onima rade u skladu sa zakonom. Kompanije sa AEO sertifikatom za sigurnost i bezbednost ostvarivaće pogodnosti prilikom poslovanja sa Kinom i zemljama CEFTA, što će
znatno olakšati trgovinu i promet robe u regionalnim i svetskim okvirima.

Sertifikat AEO koji nam je dodelila Uprava carina na najbolji način potvrđuje moto naše kompanije “kvalitet bez kompromisa” kojim se rukovodimo u postupanju robom naših klijenata, bez obzira da li dolaze iz Srbije, regije ili širom sveta. Nas u Agent plus grupi, posebno ohrabruje činjenica da smo nastavili da unapređujemo svoje poslovanje i konkurentnost na domaćem i svetskom tržištu, uprkos negativnim okolnostima koje je pandemija virusa COVID-19 izazvala u svetskoj ekonomiji – izjavio je povodom dodele prestižnog AEO priznanja, generalni direktor agencije Agent Plus, Zoran Netković.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115