slika116

O NAMA

O NAMADavne 2007. godine, sa velikom željom i još većim ciljevima sa svega 23 zaposlena, osnovana je pomorsko rečna agencija “Agent plus”. Iako još uvek mlada na tržištu, uz veliku posvećenost i ambiciozne planove, 15 godina kasnije postala je lider Jugoistočne Evrope u oblasti transporta i logistike, sa pet samostalnih preduzeća i 11 filijala širom Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Zauzimajući vodeću poziciju u prekookeanskom kontejnerskom transportu, čarteringu brodskog prostora, lučkoj agenturi, organizacijom kamionskog i aviotransporta, zbirnih pošiljaka, špedicijom i skladištenjem Agent plus pruža kompletnu logističku uslugu.

Matična firma Agent plusa nalazi se u Srbiji u Beogradu, dok zasebne poslovne jedinice prate plovni put Dunava – Novi Sad, Pančevo, Smederevo, Veliko Gradište i Bezdan. Sa namerom da svoju poziciju strateški učvrsti i regionalno, Agent Plus je 2008. godine osnovao Agent plus Hrvatska sa poslovnicama u Rijeci i Zagrebu, a samo dve godine kasnije 2010. i u Crnoj Gori u Baru i Podgorici. U saradnji sa belgijskim partnerima i špediterskom kompanijom Ahlers, Agent plus otvorio je Ahlers Plus u Nišu.

U okviru Agent plus grupe primarno mesto zauzima više od 130 iskusnih profesionalaca koji su svakodnevno na usluzi velikom broju zadovoljnih klijenata i poslovnih partnera širom sveta.

Primenjujući savremen pristup rešavanju transportnih i logističkih izazova, Agent Plus prepoznat je na tržištima Rumunije, Bugarske, Mađarske, Moldavije i Ukrajine kao pouzdan partner u all in one konceptu logističkih rešenja, a koji je namenjen prevozu svih vrsta robe sa najudaljenijih destinacija širom sveta do željenog odredišta. Pored toga, razvili smo i sopstvenu liniju zbirnog prevoza kontejnerskih pošiljki (LCL) sa Dalekog Istoka, Australija i Okeanije, sve do Jugoistočne Evrope pod nazivom Balkan LCL Express.

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Prisutni u svim delovima sveta, preko kancelarija u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori i kancelariji partnera i agenata sa kojima blisko sarađujemo, predstavljamo podršku malim i srednjim preduzećima u organizaciji svih vidova transporta, i strateški smo partner globalnim kompanijama na značajnim infrastrukturnim projektima.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115