slika116

PREKOMORSKI KONTEJNERSKI TRANSPORT

KONTEJNERSKI TRANSPORT


Sarađujući sa najpouzdanijim prekomorskim kontejnerskim brodarima i drugim pružaocima transportnih i logističkih usluga imamo bogato iskustvo u organizaciji transporta svih vrsta kontejnerske otpreme za različite vrste roba – uključujući i terete koji zahtevaju posebne uslove pri transportu.


Puni i zbirni kontejnerski transport

Preko svojih partnera širom sveta i sa svojim kancelarijama u većini regionalnih luka vršimo organizaciju transporta, pretovara i otpreme punih kontejnera i zbirnih kontejnerskih pošiljki iz Azije, Kine, Južne Amerike, SAD/Kanade, Australije, Afrike i nekih delova Evrope koji se servisiraju morkskim putem (Malta, Kipar, Španija ) . Našim klijentima pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu u optimalnom vremenu, prema najprihvatljivijim rutama i konkurentnim cenama i to preko sledećih morskih i rečnih luka:

Morske luke
Rijeka, Koper, Bar, Solun, Konstanca, Pirej, Ploce, Antverpen, Roterdam i Hamburg


Rečne luke na Dunavu i Savi
Novi Sad, Beograd, Pančevo, Smederevo, Prahovo, Sremska Mitrovica


Zavisno od vrste, dimenzija i potrebnih uslova pri transportu robe, u ponudi su različite vrste kontejnera (dry freight- standard containers, reefer, flat racks, open tops, platform and tank containers), koje uključuju i organizaciju opasne robe svih klasa (IMO), kao i vangabaritnih tereta.

Takođe, organizujemo i železnički prevoz punih i zbirnih kontejnerskih pošiljki vozom iz Kine do terminala u Evropi i našeg regiona.

Pored usluga transporta, naši klijenti mogu da ugovore i usluge transportnog osiguranja i carinjenja, kao i brigu o fito, sanitarnim i radiološkim pregledima robe u tranzitu.

 

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115