slika116

ZBIRNI KONTEJNERSKI TRANSPORT

ZBIRNI KONTEJNERSKI TRANSPORT

Zbirni transport predstavlja pružanje usluge transporta gde se na jednom mestu konsoliduju sve pošiljke koje se otpremaju zajedno najadekvatnijim vidovima transporta.

Klijenti imaju mogućnost da prema sopstvenim potrebama i dinamici poslovanja zahtevaju transport njima odgovarajuće količine robe, a Agent Plus Grupa će prema propisanim procedurama organizovati i vršiti transport robe uz mogućnost skladištenja i dodatnih usluga carinskog posredovanja, a potom robu dostaviti na krajnju destinaciju uz optimizaciju svih troškova i vremena isporuke.

Ovaj metod je maksimalno efikasan po pitanju troškova jer klijenti plaćaju samo prostor koji je pošiljka zauzela.


slikaz1

Klijentima koji imaju manje pošiljke robe i koje ne zauzimaju ceo kontejner, Agent Plus nudi uslugu zbirnog transporta čime se izbegava uvoz ili izvoz robe u količini većoj od realno potrebe i umanjuju troškovi skladištenja i logistike.

slikaz2

Transport zbirnih pošiljki je veoma popularan i masovan način dopreme robe manjeg gabarita, limitiranih količina ili probnih uzoraka, bilo da se radi o zbirnim kontejnerskim pošiljkama (LCL-Less than Container Load) ili o zbirnim kamionskim pošiljkama (LTL-Less than Truck Load). U oba slučaja prednosti su brža doprema robe, značajno niža cena prevoza, kao i izbegavanje uslova vezanih za minimalnu količinu koju prevoznik prihvata na transport.

Balkan LCL Express

Sopstveni direktni servis zbirnih kontejnerskih pošiljki Agent Plusa, pod nazivom "Balkan LCL Express", podrazumeva kontejnerski transport iz više od 20 zemalja Dalekog Istoka, među kojima su Kina, Australija, Indonezija, Tajland, Filipini i mnoge druge.


Uz uslugu “od vrata do vrata”, bogatom iskustvu zaposlenih i neprekidnoj posvećenosti, izgradili smo međunarodnu reputaciju koja nam je omogućila pouzdanu mrežu agenata širom sveta, pa praćanje pošiljke od fabrike proizvođača, preko utovarnih/istovarnih luka, sve do krajnje destinacije koju je klijent tražio, nikada nije bilo pouzdanije.

PREUZMITE BILTEN

Ukoliko robu kupujete od dobavljača iz provincija:

  • Jiangsu
  • Zhejiang
  • Anhu
  • Hubei
  • Chongqing
možete koristiti naš servis, bez obzira da li se radi o lučkim ili gradovima u unutrašnjosti Kine.

“Balkan LCL Express”, sa direktnim konzolama za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i druge zemlje centralne i jugoistočne Evrope, obezbeđuje veću sigurnost robe, konkurentnost i stalni monitoring. Servis olakšava otpremu LCL pošiljki i uvoz robe iz Azije, Australije, Bangladeša, Indonezije, Japana, Južne Koreje, Vijetnama, Kambodže, Kine, Malezije, Pakistana, Singapura, sa Tajvana, Tajlanda, Filipina, Novog Zelanda, Šri Lanke…


Agent Plus ‘’Balkan LCL Express“ servis, strateški unapređuje i širi mrežu svojih sradnika, uvođenjem novih destinacija i dobrim poznavanjem lokalnih propisa što apsolutno optimizuje troškove za uvoznike, ali i dobavljače robe.
slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115