slika116

ŽELEZNIČKI TRANSPORT

ŽELEZNIČKI TRANSPORT


Železnički prevoz tereta ka svim transportnim pravcima u Evropi odvija se maršutnim vozovima, grupama vagona i pojedinačnim vagonima.
Prema različitim zahtevima klijenata sa kojima sarađujemo, organizujemo prevoz svim tipovima vagona za pune i zbirne utovare, za sve vrste roba, uključujući i vangabaritne i opasne (ADR) robe.


slika601

Kombinovani prevoz kontejnera železnicom

Kombinovani prevoz kontejnera železnicom i ostalih intermodalnih transportnih jedinica, odvija se maršutnim vozovima, kompletnim kontejnerskim vozovima ili pojedinačnim pošilјkama kontejnera.

Železnički terminali u Srbiji na kojima se može obavlјati pretovar i skladištenje kontejnera, poluprikolica, izmenjivih sanduka i oprema uz velike kontejnere, nalaze se u gradovima Beograd, Novi Sad, Pančevo, Prahovo, Senta i Sremska Mitrovica.

slika602


Vrste prevoza železnicomslika603


Konvencionalni prevoz železnicom obuhvata prevoz standardnih kolskih pošilјaka, sa običnim ili specijalnim vagonima.

Posebne vrste železničkog transporta robe su prevoz vangabaritnog tereta i prevoz opasnih materija.

U skladu sa vašim zahtevima, vrstom i količinom robe koju je potrebno da prevezemo za vas, ne zaboravite da smo uvek spremni na fleksibilnost u radu, koju nam dodatno olakšava višegodišnje iskustvo i pouzdana saradnja sa domaćim i stranim železničkim upravama i operaterima.

 

slika107

Naše poslovnice

slika108
DIREKCIJA BEOGRAD

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
tel. +381 11 204 01 00
e-mail: office@agp.rs

OSTALE POSLOVNICE
slika109
AGENT PLUS HRVATSKA

Oreškovićeva 3, Zagreb
Tel: +385 1 660 84 53
E-mail: office@agentplus.hr

OSTALE POSLOVNICE
slika110
AGENT PLUS CRNA GORA

Barskih logoraša 5b, Bar
+382 30 312 988
E-mail: office@agentplus.me

OSTALE POSLOVNICE
slika111

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Sva prava zadržana © 2022 Agent plus d.o.o.
Izrada web sajta
icon112
icon113
icon104
icon114
icon115